Indiferent de marimea spatiului in care locuim, acesta devine complet atunci cand decorul sau este unul rafinat, ales cu mult bun gust, fara a fi neaparat unul costisitor.

In amenajarea unui spatiu de lucru sau de locuit, pe langa preferinte, trebuie sa tineti cont si de contextul in care se dezvolta designul camerei. Cu cat veti alege mai putine elemente, cu atat piesele de baza si formele acestora vor iesi mai mult in evidenta conferind incaperii o nota relaxanta.

In decorarea unei locuinte, tot mai multi se confrunta cu problema alegerii unui covor sau a unei podele bine pusa in evidenta.

Covoarele au puterea de a schimba complet atmosfera dintr-un camin. Ele dau o nota de confort si eleganta, inveselesc si aduc caldura interiorului. Un covor bine ales va completa spatiul si va pune in evidenta decorul camerei.

Ultimele tendinte in finisarea pardoselii au dus la reducerea treptata a dimensiunilor covoarelor sau chiar la renuntarea lor, astfel incat o podea lasata neacoperita poate fi valoroasa pentru designul locuintei respective.

Designerii insa, nu exclud nici una dintre aceste doua variante si indiferent de decorul ales, Karcher este solutia profesionala in curatenie, potrivita pentru orice aplicatie,

Fieca vorbim de curatarea suprafetelor textile sau curatarea si lustruirea pardoselilor, aspiratoarele multifunctionale, aparatele de curatatsi spalat Karcher este solutia ideala pentru o curatenie ca la carte.

Specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, aceste echipamente sunt disponibile in Ardeal si in toata tara prin Total Cleaning Center din Cluj – dealer Karcher.ADVENTURE CLUB