Metodele de plata acceptate pe site-ul Total Cleaning Center sunt:

 • Plata ramburs, in cazul in care livrarea se face prin curierat rapid.
 • Plata prin transfer bancar in contul Total Cleaning Center:
  IBAN RO65 PIRB 1300 7382 0400 1000 – PIRAEUS BANK ROMANIA
 • Plata direct in magazin in cazul ridicarii produselor direct de la Magazinul nostru din Cluj Napoca, str. Calea Baciului nr 179 B.

Date companie

TOTAL CLEANING CENTER SRL
Calea Baciului 179B
Cluj-Napoca
T: 0264 233 797
M: 0726 697 030
office@totalcleaningcenter.ro
www.totalcleaningcenter.ro

Returnarea produselor cumparateConform legislatiei din Romania, produsele achzitionate de catre o persoana fizica de pe www.totalcleaningcenter.ro si livrate exclusiv prin curier pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare, de la data intrarii in posesia acestora. Returul produselor se poate face doar de pe teritoriul Romaniei. Pentru a returna un produs:

 1. Trimiteti un email la adresa office@totalcleaningcenter.ro prin care ne informati ca doriti sa returnati un produs si ne comunicati urmatoarele: numarul comenzii, data expedierii coletului, denumirea si codul produsului, valoarea produsului si numarul de cont in care doriti sa primiti contravaloarea produsului returnat.
 2. Asigurati-va ca aveti toate documentele insotitoare, cu care produsul a fost expediat de catre Total Cleaning Consulting (factura initiala, certificat de garantie).
 3. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte si avand asupra lui toate documentele insotitoare.
 4. Produsul va fi trimis catre Total Cleaning Consulting printr-o firma de curierat rapid pe care o alege clientul. Costurile de transport cad in sarcina clientului care solicita returul.
 5. In cazul in care sunt indeplinite conditiile pntru retur, rambursarea contravalorii produsului se face in 30 de zile lucratoare de la receptionarea produsului.
 6. Daca produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de utilizare, accesorii lipsa, zgarieturi sau lovituri, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea acestuia sau de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

 • Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 • Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la unul dintre numerele de telefon afisate la Conctact.