Curatare Rosturi Gresie Faianta cu Aparate de Curatat cu Aburi KarcherCuratarea rosturilor gresiei sau faiantei este o parte importanta a curateniei, fie ca aceasta se efectueaza initial, dupa zugrav, sau face parte din intretinerea periodica.

Grasimile, praful, mizeria amestecate cu aburul, apa sau particolele de apa din aer se depun in rosturi, facand treptat sa dispara culoarea initiala, conferind acestora un aspect murdar, deloc placut privirii. Pe langa murdarie, o sumedenie de microbi isi gasesc locas in rosturile gresiei si faiantei, acestia avand un ritm de dezvoltare rapid, punand in pericol sanatatea dvs. si a intregii familii.

Rafturile magazinelor abunda de produse care de care, care promit o curatare eficienta, insa acestea sunt substante acide, cu un grad ridicat de periculozitate. Unele substante pot distruge luciul sau textura placilor de gresie si faianta.

Karcher a creat gama de curatatoare cu aburi pentru uz casnic, un instrument eficient in curatarea, igienizarea si chiar sterilizarea acestor suprafete, intr-un mod rapid si fara efort. Aparatele de curatat cu aburi curata orice tip de suprafete orizontale sau verticale, fiind recunoscute ca metode ecologice de curatare, deoarece acestea nu necesita utilizarea solutiilor de curatare chimice. Vaporii aparatului cu aburi patrund in canturi, imbinari si zonele greu accesibile, distrugand inclusiv acarienii, mucegaiul si ciupercile.

Popularitatea aparatelor de curatat cu aburi este in crestere, datorita faptului ca vaporii au capacitatea de a distruge microbii si in unele cazuri pot dezinfecta fara solutii chimice.

Cu Karcher te bucuri de rezultate rapide cu minim de efort si castigi timp pentru tine si cei dragi.