Curatitor Pradoseala FP 303 - Karcher Aspirator Pradoseli Curatitor de Pardoseala FP 303 Karcher

Descriere:
Cel mai uşor mod de polisare se realizeaza cu acest curatitor de pardoseala Karcher.

Solutii Complete pentru Curatare Pardoseli Dure

Cu dispozitivul de polisat-aspirat FP 303 Kärcher oferă o solutie completa pentru ingrijire optima şi mentinerea valorii pardoselilor dure. Dispozitivul de aspirare este prevazut cu tampoane de lustruire de înaltă calitate şi diferite materiale de curăţare oferă pentru fiecare tip de pardoseală combinaţia perfectă.

În ceea ce priveşte serviciile, ergonomia, confortul şi capacitatea de operare, aparatul de curatat pardoseala FP 303, nu lasă nimic de dorit.

Datorită numărului crescut de turaţii aparatul oferă rezultate optime de polisare pe majoritatea pardoselilor dure ca de ex. parchet, laminat, piatră, PVC, plută sau linoleum. Datorită funcţiei de aspirare praful de polisare este uşor de aspirat. Cablul poate fi păstrat în mod ordonat pe rola de cablu direct pe bară.

Aspirator Pardoseala cu Sac Textil – Dealer Karcher Cluj

Aspiratorul de pardoseala FP 303 dispune de un sac textil de înaltă calitate, care conţine punga de filtru. Într-un sertar separat destinat accesoriilor se pot păstra tampoanele de lustruire detaşabile, pentru a economisi spaţiu. Datorită rolelor sale uşoare FP 303 se poate mişca uşor fără un efort prea mare. Prin lustruire se îngrijesc în mod optim pardoselile şi suprafeţele, care devin astfel rezistente împotriva tuturor tipurilor de uzură.