agricol

Solutii curate pentru mai mult succes.

Eficienta si rentabilitate, curatenie si igiena, functionalitate si calitate. Oricat de dificile ar fi cerintele cu cresterea animalelor, cresterea pestilor, agricultura, vinicultura sau silvicultura – cu aparatele innovative de la Kärcher indepliniti toate aceste cerinte. Suntem constienti ca fiecare investitie trebuie sa functioneze fara probleme timp de mai multi ani si ca trebuie tinut cont de standardele de curatenie si igiena impuse de lege, pentru a contribui la succesul continuu. De aceea oferim solutii optime pentru intretinerea perfecta a masinilor, a instalatiilor, a grajdurilor si a cladirilor Dvs. Prin aparatele noastre profesionale si solutiile de detaliu va puteti astepta zilnic la cele mai bune rezultate. Usor de manuit si foarte performante, procesele Dvs devin sigure si eficiente prin tehnologia Kärcher. Si asta este important pentru reusita continua.

Curatare igienica. Foarte rapid.

Standard mare in igiena – un lucru nelipsit in ingrijinerea profesionala a animalelor. Deoarece calitate asigurata este primul pas pentru un rezultat optim al firmei. Curatarea regulate si in detaliu a grajdurilor – deci curatarea dura ca si precuratare, dezinfectarea si curatarea dura intermediara – reprezinta un necesar, pentru a a tine departe agentii patogeni si virusii de animale. Cu aparatele de curatat cu inalta presiune de la Kärcher si sistemele de dezinfectare inovative 2K face fata in mod rapid acestor activitati, rapid, usor, rentabil si eficient.Astfel nu doar castigati o igiena mai buna si animale mai sanatoase dar economisiti mult timp de lucru si medicamente scumpe.

Grajdul de porci

Aici sunt importante curatenia si igiena! De aceea procesele de curatare si de dezinfectare de la Kärcher sunt atat de importantesi optimale pentru cresterea animalelor.

Cresterea bovinelor

Curatare dura ideala cu inalta presiune – de exemplu in cazul fecalelor si a resturilor furajere in iglu la cresterea viteilor sau pe zonele de culcat.Bovine pentru lapte

Bovine pentru lapte

Unde se aduna germeni igiena devine cea mai mare lege. In camera pentru lapte si caruselul pentru muls, apaaratele noastre de curatat cu inalta presiune si dezinfectantul nostru in forma spumanta patentat devin astfel prima alegere.Cresterea pasarilor

Cresterea pasarilor

Nicio sansa pentru bacterii, virusi si paraziti. Cu dezinfectare eficienta la productia de pasari si cresterea puilor precum si la curatarea finala in perioada de service a productiei de oua si a dezinfectarii brutariei.Cresterea ovinelor, a caprinelor si a cabalinelor

Cresterea ovinelor, a caprinelor si a cabalinelor

Pentru curatarea de baza in grajduri sunt aparatele noastre de curatat cu inalta presiune ideale. Astfel sunt indepartate depunerile de fecale si fan murdar.

Curatare prin care valorile sunt aduse la suprafata.

Productia profesionala necesita utilaje de inalta calitate, pe care sa se poata baza mai multi ani la rand. De aceea este esential – in principal in cazul ultilajelor performante pentru agricultura si viticultura, sa se atinga in mod continuu functionalitate prin intretinere si curatare regulata. Cu Kärcher intretinerea valorii a ultiajelor Dvs este o sarcina simpla: sisteme de curatare eficiente, posibilitati de utilizare multilaterale, accesorii vaste si nu in ultimul rand multe inovatii ca de exemplu curatitoarele pentru butoaie BC 14/12, care va ajuta sa va protejati investitiile. Astfel aparatele noastre nu doar curata utilajele dar economisesc in acelasi timp costuri. Astfel sunt evitate achizitii noi.

Curatarea utilajelor

Utilajele agricole trebuie sa faca fata unei cantitati mari de mizerie. Cu aparatele de curatat cu inalta presiune de la Kärcher sunt indepartate in detaliu si fara risc de coroziune, cu apa calda, cruste intarite dar si resturi de ulei si de grasime.

Curatarea butoaielor

Foarte simplu un butoi ca si nou: cu aparatul BC 14/12 de la Kärcher curatati butoaiele practic si rapid fara prea mult efort. Toate depunerile din procesul de fermentare, din depunerile de peste ani sunt indepartate eficient si fara a lasa urme.

A face fata fiecarei cerinte.

Sarcinile speciale au nevoie de solutii exceptionale. Fie ca este vorba despre indeplinirea normelor legale in piscicultura sau de activitatile costisitoare in silvicultura – cu Kärcher sunteti perfect inarmati. De la dezinfectarea bazinelor pentru cresterea pestilor peste curatarea igienica completa a vehiculelor de transport care necesita o dezinfectare speciala si pana la decojirea simpla a scoartei si a cambiumului. Aparatele noastre performante si eficiente asigura eficacitate si mai multa rentabilitate la munca. Indiferent care sunt treburile care trebuie indeplinite.

Piscicultura

Fiecare suprafata curata in mod igienic: prin sistemul nostru 2K puteti dezinfecta rapid si eficient bazinele de crestere si pastrare a pestilor precum si vehiculele si recipientii Dvs inainte si dupa transport. Doua componente actioneaza in procedeul de spumare cu inalta presiune, eficient si protejand mediul impotriva bacterilor, a virusilor si a agentilor daunatori. Si asta chiar si in cazul dozarilor scazute, la aproape fiecare temperature si intr-un interval de timp extreme de scurt.

Silvicultura

Evitarea infestarii cu agenti daunatori, accelerarea uscarii – cu aparatele de curatat cu inalta presiune de la Kärcher evitati pierdere de lemn la decojire si lucrati extrem de eficient. Cel mai indicate pentru acest domeniu sunt aparatele din seria Cage pentru suprafata dura care sunt extrem de robuste. Utilajele si masinile Dvs se curate dupa incheierea procesului de curatare cu aparate de curatat cu inalta presiune stationare.