Curățenia reprezintă jumătate din afacere.

Pentru vânzarea mașinilor este nevoie de cunoștințe tehnice, fler pentru client și o carismă pozitivă. Aceste calităţi însă sunt doar o parte a succesului în afaceri. Pentru a crea o atmosferă plăcută la discuția unei vânzări, curățenia este premisa principală. În mod similar se întâmplă și în atelier, curăţenia reprezentând baza pentru a lucra în condiţii de siguranţă. Astfel Kärcher vă oferă concepte de curățare adaptate nevoilor dealerilor auto și service-urilor. Convingeți-vă singuri de oferta echipamentelor de curățare și de serviciile  prietenoase.

Succesul clienților: curățenia showroom-ului.

Mulți clienți vin în showroom-ul auto pentru a-și îndeplini visul achiziționării unei mașini noi. Mașinile strălucesc, vopseaua lucește iar interiorul miroase a nou. Nici showroom-ul nu trebuie sa fie mai prejos, iar mașinile se vând mai bine într-un mediu curat. În ceea ce privește soluțiile de curățare a spațiul de vânzare, vă recomandăm folosirea cu încredere a produsele Kärcher. De la curățarea suprafețelor mari până la un simplu mop, vă oferim un spectru cumplet  de articole de curățare a showroom-ului.

Curățenia este siguranță: curățarea service-ului auto
Atelierul este locul de muca a mecanicilor Dvs. dar si un alt loc de contact al clientilor cu compania. De aceea este important ca atelierul sa lase o impresie de curatenie totala. Deoarece de cele mai multe ori in atelier apar murdariri dure si unsuroase, Kärcher va ofera solutii de curatare puternice care sunt representative pentru o utilizare usoara si fara urme. Toate aparatele de curatat si detergentii au fost conceputi sa asigure protectia si siguranta proceselor in atelier, deoarece doar un atelier curat este un atelier sigur.
Piesele curatate ecologic. Seria BIO a curatitoarelor pentru piese utilizeaza substante de curatare fara solvent pe baza de apa si curata astfel carcasa motorului, piese ale masinii si scule rapid si in detaliu.
Curatare pana intre rosturi
Zona toaletei este un spatiu extreme de sensibil: curatarea cu aparatele Kärcher va ofera rezultate care lasa atat la clientii Dvs cat si la angajati o impresie complet pozitiva, deoarece toate instalatiile sanitare sunt curatate in mod igienic cu aparate de curatat cu aburi si masini de frecat – aspirat.
O performanta curata: spalarea masinii. Vehiculele au nevoie de intretinere care sa straluceasca cu atata calitate precum si celalalte servicii ale atelierului Dvs. Kärcher pune la dispozitie un numar mare de instalatii eficiente pentru cerintele inalte ale spalarii masinilor: de la curatarea fina de interior pana la curatarea intensive de exterior a masinilor si autocamioanelor. Programul complet pentru curatarea masinilor straluceste printr-un raport prêt – calitate care ridica noi standard. Atat achizitionarea instalatilor precum si costurile totale de intretinere sunt tinute tot timpul cat se poate de jos – un argument solid pentru spalarea masinilor cu Kärcher.
Curatarea rapida si in detaliu. Peste tot acolo unde trebuie curatat rapid si in detaliu isi arata punctele forte aspiratoarele uscate si aspiratoarele cu perii. Birourile si showroom-ul sunt curatate in detaliu. Rezultatul este o podea de covor curata pana in adancuri.

 

Curatenia incepe inca de la intrare

Prima impresie face diferenta. Atunci cand interiorul atelierului Dvs auto emana curatenie suprema, clientii vin cu drag la Dvs in showroom. Pentru zona exterioara a unui atelier auto sau a unei reprezentante auto aveti nevoie de urmatoarele doua tipuri de aparate: masini de maturat eficiente, prin care sunt tinute curate suprafetele si aparate care sunt in concordanta cu intemperiile, de exemplu freze pentru zapada pentru timpul de iarna. Gasiti toate aparatele de curatare pentru curatarea zonelor exterioare la Kärcher – impreuna cu detergentii care au fost optimizati in principal pentru tehnologiile Kärcher. Mai eficient decat o matura. Pentru curatarea intermediara rapida si pentru suprafete mai mici sunt potrivite masinile de matural conduse manual.