constructii

Pentru ca mizeria sa nu devina un santier.

Robust, cu durata lunga de viata si eficient – pe acestecaracteristici va puteti baza la aparatele inovative de curatat de la Kärcher. Deoarece la divesitatea de murdarie in industria constructilor si la mestesugarit aparatele de curatat eficiente si de incredere sunt de nelipsit. Fie ca sunt necesare pentru  curatarea vehiculelor, a masinilor, a fatadelor sau a podelelor: cu solutiile economice de la Kärcher sunteti foarte bine echipati. Simplu in manuire, de mare performanta si construit pentru cele mai dure utilizari. Cu tehnologiile bine gandite de la Kärcher indepliniti toate activitatiile de curatare mai rapid si mai usor. Deoarece cine munceste zilnic mult si greu trebuie sa nu fie solicitat la curatenie.

Indepartarea simpla a mizeriei dure

Cand mizeria este intarita, ajuta presiune multa. Cu aparatele de curatat cu inalta presiune cu apa calda sau apa rece de la Kärcher indepartati si cele mai duri straturi si fiecare tip de mizerie precum praf, vopsele sau chiar si beton. Cu pana la 350 bar curatati fatade, podele si utilaje rapid si eficient. Totul extreme de confortabil si partial fara detergenti. Tipuri diferite de duze sunt responsabile pentru utilizari flexibile si intrebuintari multilateral – imperechiate cu durata de viata extreme de lunga si robustete face ca aparatele de la Kärcher sa fie o investitie cu durata lunga de viata.

Utilizare curata

Protezati-va investitiile si asigurati astfel o durabilitate mai lunga. Eliberati-va spatiile de lucru, piesele si utilajele de praf, mizerie sau alte reziduuri dure. Cu aparatele de curatat cu inalta presiune cu apa rece de la Kärcher curatarea se foarte rapid si foarte usor.

Curatarea fatadelor

Indepartarea rapida si puternica a mizerilor, fara a ataca substanta constructiei. Reglarea fara trepte a debitului si presiunii apei permite o adaptare la fiecare tip de suprafata.

Curatarea podelelor

Reziduurile pot fi indepartate usor si efficient cu aparatele de curatat cu inalta presiune si apa rece. Cu ajustajul FR 30 ME cu dispozitivul de aspirare integrat si performanta de suprafata inzecita chiar mai repede si mai economic decat cu aparatele normale.

Rezultate tangibile in cazul mizeriei libere.

Aspiratoarele umed – uscate de la Kärcher sunt solutia potrivita pentru a indeparta reziduuri libere si particule. Fie ca este vorba despre varianta compacta si agila sau cea voluminoasa – cu aceste aparate poate fi aspirat totul: de la praful fin pana la mizeria mare, de la lichide pana la substante unsuroase. Cu putere extrema de aspirare si capacitate de pana la 100 de litri, fiecare sarcina este rezolvata rapid. Datorita furtunului de evacuare disponibil in serie, lichidele sunt evacuate cu usurinta in recipient. Aparatele robuste au fost concepute pentru conditii dure de utilizare si adaptate prin detalii practice la cerintele Dvs. Astfel curatarea automata a filtrelor garanteaza o utilizare fara intrerupere.

Utilizare fara praf

Fie ca este vorba de slefuire, freazre sau gaurire – cu aparatele de la Kärcher aspirati praful imediat unde este format. Aparatul Dvs. poate fi racordat direct si functioneaza chiar si in automatica start / stop integrata. Sistemul antistatic livrat in serie este responsabil pentru siguranta optima.

Aspirare uscata

Aici nu au nicio sansa praful, spanurile si mizeria: cu pana la 3 turbine puternice si pana la 235 mbar putere sunt aspirate fara a lasa nimic in urma toate tipurile de particule. Tehnologia inovativa a filtrelor este responsabila pentru putere de aspirare la un nivel inalt si constant.

Aspirare umeda

Cu sistemul de filtrare eco este posibil un schimb intre aspirarea uscata si cea umeda fara schimb de filtru si fara intrerupere. Un alt avantaj: un acces comod la filtrul principal care face ca intretinerea sa fie rapida si usoara.

La volum mare putin efort.

Fie ca este vorba de interior sau de exterior – pentru curatarea optima a santierelor, a fabricilor sau a depozitelor sunt recomandate masini de maturat si maturat – aspirat de la Kärcher. Indiferent ca sunt utilizate la curatarea finala a santierului sau pentru maturarea rapida intermediara. De la aparate compacte pentru utilizarea manuala pana la masini voluminoase cu post de conducere, Kärcher va ofera totul pentru curatarea usoara, ergonomica si eficienta a podelelor. Datorita manuirii usoare si a tehnicii care nu necesita multa intretinere, aparatele pot fi utilizate imediat iar mormanele mari de mizerie sunt indepartate confortabil. Cel mai bun lucru este ca pentru asa multa performanta trebuie sa faceti doar un singur lucru: sa apasati butonul start al aparatului.

Utilizare economica

Decideti economic – verificati de cand este rentabila utilizarea. Marimea suprafetei, volumul si frecventa de curatare dau tonul. Putem verifica impreuna cu Dvs care sunt cele mai bune optiuni.

Exterior

Cu comenzi confortabile, intervale lungi de utilizare si performanta mare, aparatele Kärcher transforma maturatul in zonele exterioare intr-un proces mai economic. Schimbarea fara scule a filtrelor si a stavilarilor cilindrici fac ca aparatele sa necesite putina intretinere.

Interior

Pentru mai multa eficienta in depozitele Dvs. sau pentru curatarea intermediara in santier: masinile de maturat de la Kärcher ating, datorita agilitatii bune, manuirii usoare si a stavilarului principal reglabil, tot timpul cele mai bune rezultate de curatare.

La mizerie speciala ajuta performanta extrema.Aici rezistenta nu are sens: pentru cele mai dure actiuni Kärcher ofera cele mai bune aparate. Cele mai duri murdariri puteti sa le indepartati de exemplu cu aparate cu cea mai inalta presiune, de pana la 2500 bari, foarte simplu. Cu aceasta performanta poate fi inmuiat si betonul si astfel expuse armaturile din otel. Dar si prafurile cu risc pentru sanatate si prafuri explozive nu au nicio sansa impotriva aspiratoarelor de siguranta de la Kärcher. Chiar si cele mai sensibile suprafete pot fi curatate in detaliu dar fara a fi atacate cu aparatele de curatat cu gheata carbonica de la Kärcher. Puteti observa: fie ca aveti nevoie de siguranta extrema, de presiune extrema sau sensibilitate extrema – cu aparatele de la Kärcher sunteti perfect dotati.

Curatarea betonului facuta usor

Metoda economica si usoara a pregatirii stratului suport. Fie ca este vorba de inasprirea betonului nou, a indepartarii straturilor mai vechi sau de dizolvarea straturilor de bitum. Cu aparatele de curatat cu inalta presiune si apa rece si in functie de model cu o presiune de pana la 2500 bar, problemele sunt rezolvate rapid.

Mizeria persistenta indepartata usor

Cu aparatele de curatat cu gheata carbonica sunt indepartate intr-un mod precaut, dar rapid si eficient, ulei, grasime sau rasina de pe utilaje, dar si particule de vopsea la curatarea fatadelor. Toate acestea functioneaza fara a ataca substanta constructiei, fara solutii suplimentare de curatare si fara reziduuri de orice fel.

Prafuri periculoase

Manuirea sigura a substantelor cu risc ridicat: azbestul, carbunii, nichelul, gudronul sau mucegaiul dauneaza sanatatii. Sistemele de aspirare de siguranta de la Kärcher sunt ideale pentru indepartarea substantelor de acest tip si indeplinesc toate cerintele, care sunt solicitate in mestesugarit in legatura cu siguranta.