cladiri

Performanta maxima – pe toate suprafetele.

In ciuda perspectivelor de afaceri in general pozitie datorita solutiilor de Outsourcing in companii si commune, curatitorii de cladiri sunt pusi in zilele acestea in fata unor incercari vaste: concurenta crescuta, presiune in crestere a costurilor precum si noi tipuri de campuri de curatare si noi proceduri de curatare. De aceea este necesar un management optim cu un partener de incredere – pentru a nu lucre doar curat dar in primul rand eficient. Kärcher atinge, prin produse innovative, manuire usoara, tehnologii si utilizari mai lungi fara intrerupere si chiar si cu solutii complete de sisteme, mai multa eficienta in compania Dvs. Iar service-ul nostru rapid, competent si personal completeaza acest parteneriat. Cu Kärcher va puteti bucura tot timpul de rezultate stralucitoare.

Rezultate stralucitoare – pe fiecare tip de podea.

Economic, in scurt timp si inovativ. Trei motive curate pentru utilizarea aparatelor Kärcher pe suprafetele dure. De la curatarea in detaliu peste cea de intretinere si pana la polisare – noi oferim pentru fircare cerinta solutia potrivita. Fie ca este extreme de manevrabil, extreme de silentios sau cu certificari speciale. Si datorita detergentilor foarte binenalesi, podelele sunt curatate in mod igienic si stralucitor, fara a ataca suprafetele sensibile.

Podele dure

Fie ca este vorba de piatra naturala sau sintetica, aceste suprafete sunt foarte sensibile la acizi. O utilizare sensibila cu aparatele Kärcher si cu detergenti perfect alesi previne zone mate, bonte sau cu pete.

Podele de lemn

In principal in cazul laminatului sau a parchetului de lemn este necesara o atentie sporita la curatare. Nu va faceti griji – cu setul de intretinere EXTRA RM 780 lumineaza chiar si cele mai provocatoare podele ca si noi.

Podele elastice

In cazul suprafetelor din PVS, vinilin sau linoleum trebuie avut grija la sensibilitatea acestora la detergentii alcalini. Pentru a face podeaua si mai rezistenta este recomandat sa se aplice un film de protective cu stratificatorul RM 78. Cu masinile noastre performante de polisare si padele alese puteti improspata podelele.

Valoare adaugata – si pentru fatade.

Cu Kärcher nu doar ca lucrati curat dar si in ansamblu. Deoarece aparatele noastre va ajuta la curatarea sensibila a fatadelor si a monumentelor, fara a ataca substanta constructiei sau a mediului inconjurator. Kärcher a inventat in 1950 prin aparatele de curatat cu inalta presiune si apa fierbinte o tehnologie revolutionara. Astazi va puteti bucura de o gama vasta de aparate, cu care puteti rezolva fiecare problema si sa lucrati totusi in mod extreme de economic.

Muschi naturali

Natura poate fi perseverenta.Cu freza noastra pentru mizerie indepartati alge si muschi puternic si rapid fara a ataca substanta constructiei.

Murdariri prin intemperii

Curatitorul nostrum puternic pentru fatade RM 43 indeparteaza funingine, ulei, grasime si murdariri cauzate de intemperii. Cu un jet ud indepartati si crustificari dure si printr-o conservare ulterioara mizeria se lasa mai usor indepartata la urmatoarele curatari.

Grafiti

Aparatele noastre de curatat cu inalta presiune si curatitoarele noastre cu gheata carbonica permit indepartarea rapida si eficienta a graffiti-ului fara effort mare. Solutii de sablat Kärcher alese usureaza munca. Si cu aparatele noastre de curatat pentru suprafete atingeti o performanta de suprafata de pana la 10 ori mai mare.

A misca mai mult – cu mai putina miscare.

Cu masinile noastre de maturat si cele de maturat – aspirat ergonomice si performante curatati suprafete mari in cel mai scurt timp. Fie ca este vorba de strazi, parcuri industrial sau de expozitii sau parcari si curti mari – aparatele noastre usureaza actionare Dvs.  Tehnologiile care sunt usor de utilizat, practice in manuire si eficiente in utilizare maresc performanta utilizatorului. Accesorile vaste Kärcher Zubehör cresc eficienta
si adaptarea masinii la fiecare tip de suprafrata. Astfel puteti rezolva cu un efort minim cele mai mari lucrari.

Alegerea potrivita

Decideti economic – verificati de cand se valorifica utilizarea Dvs. Marimea suprafetei si frecventa curatarii sunt decisive. Analizam cu placer impreuna cu Dvs cele mai bune optiuni.

Zapada

Cu frezele noastre de zapada sunt indepartate cu usurinta cantitati mari de zapada. Alternativ pot fi dotate cu kit-uri practice de iarna masinile de maturat si cele de maturat – aspirat.

Eliminarea murdariei

Murdaria de pe suprafete dure si suprafete verzi este indepartata fara mare efort cu aspiratorul nostru inovativ pentru mizerie usoara. Rapid, usor si eficient devin zonele publice din nou curate.

Mai mult decat produse: o solutie.

ECO!Cleaning. Un sistem complet pentru optimizarea parcursului proceselor la curatarea cladirilor. Dezvoltat doar pentru ca performanta sa fie crescuta si ca si costurile sa fie reduse si pentru a proteja mediul inconjurator. Cu un sitem pentru curatarea orientata spre necesar – bazat pe trei coloane simple: un concept de utilizare efficient, echipamente alese si un software usor de utilizat. Totul in avantajul Dvs.: mai putine resurse necesare, cresterea posibila a marjei si o legatura mai buna cu clientul prin mai multa transparenta.

Praf si mizerie libera

Chiar si prafurile cu risc explosiv sau al sanatatii pot fi indepartate cu usurinta si in siguranta cu aspiratoarele umed – uscate sau aspiratoarele industrial de la Kärcher.

Murdariri cu continut de grasime

Reziduurile de ulei si de grasime sunt curatate cel mai bine cu detergentii nostril cu continut alcalin. Pe deasupra solutile noastre de intretinere creaza un film de protectie care respinge mizeria.

Residuuri alimentare

Cu gheata carbonica sau cu solutii de curatare sau desinfectare neutral de la Kärcher pot fi curatate suprafetele sensibile de reziduurile dure precum si de bacteria si de ciuperci.

Murdariri minerale

Curatitoare acide – de exemplu curatitorul cu spuma RM 59 ASF – in combinative cu aparatele noastre de curatat cu inalta presiune indeparteaza eficient rugina, calcar, si depuneri de bere sau lapte.