horeca

Pentru cele mai intretinute locatii.

Un sistem de management al igienei sustinut este un necesar azi ca si standard in industria hoteliera si in gastronomia moderna. Serveste la binele si confortul oaspetilor si reflecta calitatea casei. De asemenea instalatiile pot functiona mai mult timp, atunci cand sunt intretinute profesional. Cine gandeste in asa mod economic, investeste in sisteme de curatare de la Kärcher: economice ca si consum, intuitive in utilizare si cu durata extreme de lucga de viata.

Aparitie cu stil si clasa

Numele Kärcher este reprezentativ la nivel mondial pentru putere, calitate si inovatie. Si pentru competenta de curatare care impune standarde. Pentru industria hoteliera sistemele Kärcher ofera solutii convingatoare pentru fiecare nevoie si pentru fiecare cerinta: aparate perfect acordate, accesorii si detergenti. Foarte performante, eficiente si economice datorita tehnicii inovative, economice la consum si cu durata lunga de viata. Si totusi nu sar in ochi. Optic retrase, in antrachit clasic. Si acustic decent datorita nivelului scazut de zgomot.

Stralucire economica si tehnica

Masinile de frecat – aspirat curata podelele in mod igienic si le fac sa straluceasca. Pentru suprafete structurate sau de gresie tehnica cu stavilari cilindrici este avantajoasa prin presiune mare la suprafata. Pentru suprafetele alunecoase sunt potrivite masini cu tehnica cu discuri.

Pulverizare, aspirare, curat

Ideal pentru suprafete cu covoare foarte murdare: aspiratoare pentru spalat, care lucreaza dupa principiul de pulverizare – extractie si care desprind si indeparteaza mizeria intr-un singur pas de lucru. Functia „spray & ex“ a seriei Puzzi este optima pentru zonele frecvente care trebuie sa fie foarte rapid uscate pentru a fi reutilizate.

Primul in a fi silentios

Aparatul T 15/1 este cu doar 59 dB (A) cel mai silentios aspirator din clasa sa. Datorita acestui lucru este ideal pentru zonele cu sensibilitate la zgomot. In acelasi timp este protejat si utilizatorul de galagie – munca devine astfel mai confortabila si nu mai este asa solicitanta.

Impotriva mizeriei ajuta cuplul

Automatele de polisare de la Kärcher precum aparatul compact BDP 43/1500 C poliseaza datorita cuplului mare extreme de bine si lasa in urma luciu mare. Aspirarea prafului de la polisare permite o utilizare mai comoda si protejeaza impotriva prafului imprastiat. In legatura cu uzura si intretinere aceasta tehnica este de asemenea curata.

In loc de matura si lopata

Masina mica de maturat actionata cu baterii KM 35/5 C este un ajutor bun in zonele de intrare impotriva mizeriei mici de la locul de fata. Ea preia rapid si usor mizeria libera de pe suprafetele dure si de pe covoare, este rapid la indemana si de asemenea poate fi la fel de rapid pusa la oparte.

Cel mai bun este destul de bun.

Clientul este rege. Si acesta vrea curatenie si liniste. Peste tot si tot timpul. Sistemele de curatenie pentru zonele interioare trebuie sa ofere caracteristici speciale: ele trebuie sa fie silentioase, trebuie sa fie transportate usor, sunt formate ergonomic si sunt utilizabile si in zone inguste. Caracteristici care fac utilizarea acestor masini mai usoara si mai confortabila.

Aici covorul sta drept

Aspiratoare cu perii pentru covoare precum CV 38/2 combina jetul de aspirare cu o perie angrenata electric. Efectul: fibrele covrului se scoala si fac loc aspiratorului ca sa ajunga la particulele de mizerie. Lumina de control indica utilizatuluilui cand trebuie modificata reglarea stavilarului cilindric, astfel incat sa se atinga cele mai bune rezultate de curatare.

Aparat dur dar sensibil cu mobila

Aspiratoare mici si mobile precum aparatul T 7/1 au fost dezvoltate in special pentru curatarea zilnica a incaperilor mici: cu comanda comoda la picior, recipient rezistent la lovituri si bari protectoare circulare care protejeaza mobilierul.

Perii – foarte confortabil

Aspiratorul pentru covoare cu perii CV 66/2 pentru suprafete mari de covoare este foarte efficient si economic si foarte prietenos in utilizare: constructive compacta, manevrabilitate usoara, cu maner reglabil pe inaltime si poate datorita manerului rabatat sa fie depozitat in spatii inguste.

Clasicul pentru colturi si margini

Peste tot acolo unde nu ajunge peria – teava pentru mana detasabila rezolva problema.

Acestia rezolva suprafata multa

Automatele pentru curatarea covoarelor din seria BRC combina sistemul de pulverizare – extractive cu efectul mecanic al stavilarilor cilindrici. Ei sunt ideali pentru curatarea suprafetelor mai mari atat in detaliu cat si intermediar.

Regele plusului

Aparatele cu pulverizare – extractie din gama Puzzi sunt campioane in curatarea plusului cu performanta de aspirare imbatabila pentru timpi scurti de uscare.

Fara chimicale impotriva calcarului si a mizeriei

Curatitorul cu aburi DE 4002 desprinde in bai calcarul depus si mizeria dura fara nicio solutie chimica. Solutii inteligente care conving: sistemul cu 2 rezervoare evita timpii de asteptare pentru incalzirea apei. Prin functia VapoHydro jetul poate fi reglat fara trepte: de la aburi pana la apa fierbinte.

Aspira acolo unde este mai dificil

Aparatul BV 5/1 poate fi purtat usor pe spate datorita sistemului cu curele in forma ergonomic – o usurare de nepretuit pentru aspirarea zonelor dificile precum casa scarilor sau randuri inguste intre scaune.

Relaxare totala.

Unde se face baie sau sauna, igiena si relaxarea devin actorii principali. Fara compromisuri. Sistemele de curatare de la Kärcher pentru zonele de wellness fac totul ce se cere perfect: indeparteaza fara problem mizeria dura si murdaririle usoare, desprind calcarul,dezinfecteaza. Atunci nu doar ca nu arata totul curat dar este si igienic.

Curatare intermediara rapida

Aparatul BR 30/4 C este prima alegere pentru intretinerea igienei podelei in zonele sensibile precum zonele unde se umbla descult. Pulverizare, periere si aspirare intr-un pas de lucru sau si separat. Foarte rapid si foarte curat. Si datorita solutiilor dezinfectante este clinic.

Imbatabil pe suprafata

Performanta de suprafata de zece ori mai mare ofera curatitoarele de suprafata precum aparatul FR 30 ME. Un avantaj economic pentru toti la care nu trebuie renuntat, care curate zonele de wellness cu suprafete mari in mod igienic.

Igiena, care protejeaza mediul inconjurator

Curatitorul cu aburi DE 4002 atinge igiena completa fara detergent. Un punct in plus pentru oameni si mediu inconjurator.

Ce e mai bun impotriva setei

Atunci cand corpul transpira trebuie echilibrat cat mai repede posibil aceasta pierdere de lichid. Cel mai bine cu apa proaspata. Si cel mai bine direct la fata locului. Dozatorul pentru apa WPD 100 del a Kärcher ofera tot timpul apa rece sau calda, plata sau cu acid, in cea mai curata calitate.

Multitalent pentru podele

Masina de frecat – aspirat BR 40/10 C uneste multe calitati: freaca precum un monodisc, aspira apa precum un aspirator umed, poliseaza precum o masina High-Speed. Datorita pozitionarii celor doua grinzi de aspirare poate sa se faca aspirarea foarte aproape de margine. Buzele de aspirare aduna apa in ambele directii de mers – inainte si inapoi.

Bacteriile nu mai au nicio sansa

Setul Inno-Foam de la Kärcher este un sistem de spumare pentru aparatele de curatat cu inalta presiune pentru curatare si dezinfectare. Spuma dezinfectanta actioneaza foarte lung avand astfel o actiune marita. Teava de sablat dubla impune prin manuirea usoara – permutare simpla si rapida intre duza pentru spuma si cea pentru presiune inalta.

Curatare ca acasa.

Bucataria este, pentru renumele gastronomic al hotelului sau al rstaurantului, de importanta centrala. Aici nu trebuie sa incapa niciodata indoiala
ca igiena nu este pe primul loc. Sistemul Kärcher ofera toate aparatele, accesorile si detergentii cu care pot fi curatare si intretinute toate suprafetele din bucatarie.

Curatare individuala intermediara

Aparatul BR 30/4 C Bp indeparteaza urmarile micilor accidente fara probleme. Cu putere de la acumulatori in locul de alimentarea prin cablu. Fara riscul de a se impiedeca sau de a ramane undeva blocat. Aceasta masina de frecat – aspirat are rezistenta suficienta pentru o curatare in detaliu.

Inclusiv aparatul este igienic

Aparatul de curatat cu inalta presiune HD 7/10 CX F a fost dezvoltat special pentru bucatariile din domeniul gastronomic. El dispune de un furtun de inalta presiune in calitatea ceruta de domeniul alimentar si roti gri care nu aluneca si care nu lasa urme. In combinatie cu curatitorul pentru suprafete FR 30 ME sunt de nelipsit in domeniul gastronomic de inalta calitate.

Pur si simplu economisire de timp

Masina de frecat – aspirat compacta BR 30/4 C curate toate suprafetele dure si este usor de manuit precum un aspirator pentru praf. Datorita capului plan al periei ajunge sub mobile si sub rafturi. Si curata atat inainte cat si inapoi.

Cea mai plana din clasa sa

Masina de frecat – aspirat BRS 40/1000 C este un aparat Allround pentru toate suprafetele dure. Datorita constructiei extreme de joase masina ajunge si sub cele mai joase rafturi – un factor important pentu igiena in bucatarii.

Accesorii cu aburi suficienti

Impotriva mizeriei dure si arse ajuta doar puterea unui jet cu apa fierbinte sau un jet cu aburi. Utilizat perfect cu accesorii Kärcher pentru curatitoarele cu aburi – de la duza cu jet punctiform, peste duza cu perii din alama si pana la setul de lavete.

Instalatii in aer liber – cartea de vizita din fata usii.

Bucuria anticipata pentru mancarea buna sau pentru sfarsitul de saptamana de wellness isi gaseste punctual culminant chiar din zona de intrare. Aceste asteptari pot fi marite prin zonele exterioare. Un triumph care trebuie jucat. In parcare precum si in zona din fata. In garajul subteran precum si pe carari si in zona de piscina. Si totul cu sistem: sistemul Kärcher System din masini, accesorii si detergenti perfect puse in concordanta.

Progresul facut usor

Ca si masina compacta de maturat cu post de conducere masina KM 90/60 R de la Kärcher ofera un confort marit de control cu perfirmanta mare pe suprafata si curatare automata si eficienta a filtrelor. Reglarea scaunului, suportul la condus si rotile in dimensiuni mari sublineaza cerintele ridicate pentru controlul in timp real.

Oare se poate si mai usor?

Cu masina compacta si extrem de agila KM 75/40 W curatarea in detaliu a suprafetelor mici si mijlocii devine un joc de copii. Mecanismul de rulare inlocuieste puterea corpului, aspirarea eficienta a prafului creaza curatenie fara a crea nori de praf. La alegere cu angrenaj puternic pe benzina sau ca si variant extreme de silentioasa pe baterii pentru utilizarea interioara – optional chiar si cu set de maturare antistatic pentru covoare.

Cu presiune inalta pe suprafata

Curatitorul pentru suprafate FR 30 transpune in mod suveran puterea unui aparat de curatat cu inalta presiune de la Kärcher in performanta de suprafata. In versiunea cu carcasa din material sintetic este foarte usor de manevrat atat in zonele interioare cat si in cele exterioare.

Curatenia este pe toate urmele

Parcarile au des cerinte speciale pentru masinile de frecat – aspirat: suprafete mari, mizerie mare si dura si rampe inclinate. Masina de curatat BR 100/250 R de la Kärcher este predestinata pentru acest lucru: cu cadru metalic robust pentru cele mai dure utilizari pe suprafete cu o inclinare de pana la 15 %. Rezervorul mare de apa si bateria performanta permit intervale lungi de utilizare.

Maturarea profesionala poate fi foarte simpla

Matura cu acumulatori inovativa KM 35/5 C reprezinta alternativa rapida, eficienta si confortabila pentru maturarea normala. Datorita stavilarului pozitionat in mod priceput maturarea se face pana in margini. Fara cablu care sa incurce datorita acumulatorilor cu litiu ioni. Si pornirea si oprirea se face foarte confortabil la picior.