industrie grea

Sarcini de curatare nenumarate. Un sistem.

Numele Kärcher este reprezentativ pentru performanta, calitate si inovatie. Si pentru competenta de curatare, care impune standarde. Ca si inventator al aparatelor de curatat cu inalta presiune Kärcher este astazi lider mondial si unul dintre puterile care impun trenduri pentru progresul tehnologic nu doar in acest domeniu. Ca si furnizor de echipamente industrial si special in domeniul alimentar de prelucrare, Kärcher ofera solutii tehnice si economice pentru fiecare domeniu din productie precum si pentru zona birourilor si a utiliajelor externe. De la aparatele standard pana la solutiile completeadaptate. De la consultanta si planificare pana la punerea in functiune si service-ul complet. Puteti astepta mai multe de la Kärcher si veti primi. Mai multa performanta. Mai multa orientare spre viitor. Mai multa durabilitate. Parteneriat mai bun. Asteptati mai multe de la Kärcher si veti cunoaste diferenta. Kärcher face diferenta.

Sisteme certificate pentru curatarea uscata.

Utilaje de productie pentru produse uscate solicita in primul rand procese uscate de curatare pentru podea si pereti, recipienti si instalatii. Prafurile nu reprezinta doar o problema igienica sau de sanatate, dar sunt de cele mai multe ori si explozive. Investitiile in instalatii de curatare de inalta calitate resprezinta astfel investitii in conservarea valorii, in siguranta si eficienta.

O aspirare rapida

In statii de umplere sau in cazul mutarii marfurilor apar mai tot timpul diverse murdariri prin lucruri varsate, care trebuie imediat indepartate. Aspiratoarele industriale de la Kärcher ofera in acest caz servicii bune prin performanta de aspirare aleasa si tehnologie corespunzatoare si performanta a filtrelor.

Un profesionist inghetat care curata cu finete

Aparatul Ice Blaster elibereaza instalatiile de umplere si amestecare, liniile de productie si sistemele de manuire precum si rezervoare si cuptoare si reziduuri dure precum grasimi, crustificari sau cocsifiere. Fara chimicale sau apa.

Curatare in faza fierbinte

Cuptoarele trebuie aspirate in mod regulat. Datorita accesorilor special de la Kärcher din material rezistente la caldura, de la duza de aspirare pana la filtrul tip patura, cuptorul nu mai trebuie racit pentru a fi curatat.

Aspirare – doar in functie de necesitate

Cu accesorile potrivite poate fi rezolvata fiecare activitate de curatare rapid si perfect. Aici ofera sistemul Kärcher un numar mare de accesorii precum duze de aspirare, furtune si filtre – pentru fiecare necesitate si cerinta individuala.

Sisteme certificate pentru curatarea umeda.

Unitati de productie inclusive mediul logistic si toate domeniile in care se lucreaza cu uleiuri si grasimi vegetale si in principal cu carne, se gasesc cele mai mare solicitari la igiena si siguranta. Sistemul Kärcher dispune de premisele ideale pentru a indeplini aceste cerinte. In principal prin detergent moderni si efect de incredere. Pe deasupra sistemul DOSE pentru dozare oprima si economisire in utilizare. De importanta decisive sunt si intretinerea si procesele de lucru care merg de la sine. In acest caz si in functie de dimensiuneile companiei sunt de ales ca si tehnica instalatii de curatat cu inalta presiune stationare. Acestea ofera alimentare central cu apa, apa calda si detergent pe langa decontaminarea necesara, prepararea si evacuarea detergentilor.

Igiena pentru mere, podele si pereti

O curatare de baza periodica precum si curatare zilnica in prelucrarea alimentara sunt necesare pentru mentinerea igienei, a sigurantei de lucru si a mentinerii valorii. Un domeniu a instalatilor de curatat cu inalta presiune stationare cu rentabilitarea lor mare si aparate mobile speciale. Pentru prelucrarea carnii Kärcher ofera furtunuri pentru inalta presiune albastra in executare pentru domeniul alimentar cu strat exterior care nu se decoloreaza, rezistent la grasimile alimentare. La alegere si in dotare Longlife si conductor pentru zonele neprotejate.

Odata pulverizat – efect dublu

Curatare si dezinfectare cu o singura lance. Kärcher are totul de ce aveti nevoie: de la sistemul Inno-Foam peste diverse lance pentru spuma si pana la detergenti profesionali.

Pana in cel mai mic colt

Mizerie si germeni se ascund peste tot. Cu inalta presiune si apa calda sau apa rece si detergent alesi curatenia si igiena ajung cu incredere peste tot.

Aplicare, curatare, aspirare – si gata

Curatitorul de suprafata de la Kärcher atinge in comparative cu jetul cu inalta presiune o performanta de suprafata de pana la zece ori mai mare. Extrem de confortabil datorita protectiei impotriva stropirii, care impiedica contaminarea transversala. Si la alegere cu aspirare a apei murdare.

Performant si eficient in birou.

Curatenia si igiena nu cunosc limite in companiile cu profil de prelucrare alimentara. In principal in incaperile administrative din apropierea zonelor de productie, precum birourile, salile pentru servere pentru controlul utilajelor sau unitati sanitare, sunt domenii sensibile. Aici este sarcina stabilita sa fie minimalizate preluarea prafurilor si mizerilor in productie.

Puternic pe suprafete mari

Seria inovativa de aparate BRC imbina avantajele principiului de extragere – pulverizare cu puterea mecanica de curatare a periei fiind astfel predestinat pentru economisirea de timp la curatarea suprafetelor mari.

Aspirator uscat cu calitati profesionale

Aparatul inovativ T 10/1 Professional a fost dezvoltat impreuna cu curatitorii pentru cladiri si convinge prin performanta mare de aspirare in combinative cu sistemul de filtrare in 5 straturi din punga filtru tip patura in trei straturi, filtru principal permanent si filtru protector pentru motor. Un filtru tip cartos HEPA poate fi montat ulterior.

Aduna mizeria din adancul podelei

Zonele de trecere si berourile cu podea de mocheta necesita curatare regulata si in detaliu in mod ideal cu aspiratorul pentru covoare cu perii de la Kärcher.

Ajutoare de curatare mobile

Aparatele de pulverizare – extractie de la Kärcher sunt potrivite pentru toate suprafetele textile: pardoseli, mobilier tapitat, scaune pentru birou si scaune de masina. Aparatele de pulverizar – extractive a gamei Puzzi, sunt comode, mobile si in acelasi timp performante si robust si dispun de o gama vasta de accesorii si posibilitati multilateral de utilizare.

Curatitori perfecti pentru zonele exterioare.

Impresia exterioara este importanta. Acest lucru este in principal valabil pentru companiile ale caror zone exterioare sunt in acelasi timp cartea de vizita si oglinda productiei in exterior. La acestea se adauga necesarul real de a reduce fiecare murdarire posibila inca de la intrare. Si in acelasi timp de a tine curate drumurile si zonele de incarcat. Curatare umeda si uscata a frunzisului, a mizeriei de pe strada si resturi de la paleti, inclusiv murdariri mari.

Suprafata mari intr-un interval scurt de timp

Curatarea intr-un interval scurt de timp si economica a suprafetelor mari in zonele exterioare necesita masini de maturat cu performanta mare si consum redus, extreme de agile, cu capacitate mare de colectare si gama vasta de accesorii.

Dur cu murdaria. Usor de manuit

Garaje subterane, cai de acces, tunele de legatura si rampe si locuri de actionare pentru masini de frecat – aspirat si masini de maturat extreme de robust de la Kärcher. Ele curata atat la deal cat si la vale.

Persistent in utilizare – pana in fiecare colt

Masini de maturat cu post de conducere complet hidraulice de la Kärcher sunt dotate in mod confortabil si ajung in orice colt. De asemenea pentru fiecare utilizare actionarea optima: diesel, benzina si baterii.

Maturare pentru imagine

A matura in fata propriei usi face o impresie buna. Masinile de maturat de la Kärcher sunt disponibile pentru toate cerintele in clasa optima de performanta. Pentru ca zonele exterioare sa ramana intr-o stare intretinuta.