retail

Curatenie si siguranta la fiecare pas.

Cea mai mare prospetime sau cele mai bune preturi, cel mai vast sortiment sau cei mai prietenosi angajati – pentru clientii Dvs exista multe motive pentru a reveni in piata Dvs. Curatenia este unul dintre aceste motive! O piata curatata proferional nu indeplineste doar normele legale. Curatenia creaza zi atmosfera si siguranta, orientare si un mediu igienic pentru clientii Dvs. De acest lucru suntem si noi de la Kärcher constienti – si am dezvoltat solutiile de curatenie pentru comenrtul cu amanuntul, care treansforma cumparaturile intr-un eveniment si care fac ca si curatenia sa
devina un avantaj concurential.

Compact? Minunat!

Flexibil si rapid in zone de intrebuintare, atunci cand este nevoie: aspiratorul umed / uscat NT 27/1 rezolva cu incredere toate problemele unde apar mizerie si lichide.

Flexibil in utilizare

Cu masina de frecat – aspirat cu post de conducere BD 50/40 RS* curatati eficient si cu o vizibilitate buna. Masina convinge prin cea mai usoara manuire. Pe deasupra ofera posibilitatea de urcare si coborare rapida, pentru a putea indeparta piedicile din drum ca de exemplu cartoane.

Atat de agila cat si de puternica

Cu capacitatea sa enorma, masina de frecat – aspiar B 80 W* este perfecta pentru suprafete mai mari. Prin dispozitivul de prematurare este sarit un pas intreg in procesul de lucru.

Reprezentare externa curata

Masina mica de maturat inovativa KM 35/5 C este un mic miracol de maturat. Ea curata confortabil si eficient. De exemplu suprafete mai mici in zona de intreare sau zonele de depozitare a carucioarelor.

Practic in fircare zi

Aspiratorul profesional T 10/1 este perfect pentru aspirarea zilnica a zonelor circulate sau a zonelor administrative. Recipientul sau rezistent protejeaza aparatul, regalele si mobila.

Solutiile noastre pe tema curatenie si prospetime.

Cat de vasta este ofera pietei Dvs, tot atata de vasta este si oferta Kärcher cand vine vorba despre o piata curata – special in zonele sensibile. De la solutii rapide pentru problem pana la aparate performante impotriva mizeriei dure:  noi oferim pentru piata Dvs concepte de masini bine puse la punct si detergent eficienti. Pentru toate domenile, pentru toate tipurile de podele, pentru toate anotimpurile si pentru toate formele de suprafete. De la magazinele mici pana la hipermarketuri. De la aspirarea congelatoarelor pana la curatarea cuptoarelor.

Totul curat? Totul Kärcher!

Aparatul B 60 W* matura si freaca intr-un singur pas de lucru. Puteti in functie de necesitate si tip de podea sa alegeti capul de curatare potrivit.

Kit-uri de montare pentru utilizari suplimentare

Cu furtunul de aspirare optional pot fi utilizate masinile de frecat – aspirat si pentru curatarea unitatilor de congelare.

Luati loc

Masina de frecat – aspirat compacta cu post de conducere B 90 R* ia curbe fara probleme – chiar si in gangurile mai stramte. Ea poate fi manevrata usor si confortabil.

Seturi pentru bruterie

Si pentru aspirarea cuptoarelor din bruteriile din piata Dvs are Kärcher solutia corecta. Pentru utilizari extrem de fierbinti.

Progresiv si prescris

Aparatu de curatat cu inalta presiune HD 10/15-4 Cage Food a fost dezvoltat pentru utilizarea robusta zilnica si pentru domeniile sensibile in conformitate cu prevederile igienice in vigoare. Formarea spumei o puteti controla in mod precis.

Partenerul Dvs. adeverit pentru cerinte diverse.

Din casele de marcat au devenit zole de checkout, din orele de deschidere prevazute de lege au devenit experiente de cumparaturi non stop. Comertul se schimba dinamic, astfel si conditiile cadru pentru curatenie. Noi la Kärcher va insotim. Cu concepte noi pentru cerinte noi.

Volum acustic minim – performanta maxima

Aparatul nostru T 15/1 este cel mai silentios aparat din clasa sa si este potrivit pentru aspirare fara problem in timpul orelor de program.

Miracol economic

Masina de frecat – aspirat BR 40/10 C este datorita puterii sale mari de frecare extreme de puternica si rapida. Astfel pot fi curatate si suprafete mai mici economic si cu masini. In functie de gradul de murdarire poate varia presiune de suprafata.

Lucru pe masura

Masina de frecat – aspirat BR 55/40 W* este comoda in utilizare si se potriveste pentu curatare rapida si eficienta. Intra prin toate spatiile intre case si atinge un rezultat de curatare perfect chiar si pe suprafetele mai mari.

Programul complet

Solutii special pentru intregirea programului vast Kärche. Una dintre ele este aparatul BR 47/35 Esc pentru curatarea scarilor rulante

Improspatare

Cu dozatrul de apa WPD 100 de la Kärcher , clientii Dvs se pot bucura de pause in timpul cumparaturilor.

Suprafetele mari au nevoie de performanta mare.

Fie ca asigurati curatenie pietei Dvs prin angajatii proprii sau contractati o companie externa, timpul este un factor decisive. De aceea Kärcher va ofera solutii de curatare prin care economisiti atat timp cat si costuri si care sunt foarte usor de manuit. Pentru a putea atinge rezultatul maxim de curatare intr-un timp scurt si astfel sa va puteti concentra pe clientii Dvs.

Compact si agil

Noua masina de frecat – aspirat MC 50, conceputa special pentru zone exterioare mari si pentru strazi. Agila in utilizare, convingatoare prin rezultatul de maturare si cu mult confort si vizibilitate pentru sofer

Calitatea noastra pentru interior si exterior

Masina KM 70/20 C – maturare aproape fara nicio urma de praf si de sapte ori mai rapid decat maturarea cu matura.

Pregatit pentru fiecare spatiu de utilizare

Masina de maturat cu post de conducere confortabila KM 100/100 R ofera pentru toate cerintele modul potrivit de actionare, fie ca este vorba despre motorina, gaz sau baterii. Complet hydraulic pentru utilizarea continua.

Dur pentru murdarie, usor de manuit

Cerinta Dvs pentru curatenie nu ia sfarsit nici in fata parcarii. Aici se dovedesc masinile noastre de frecat – aspirat mari si extreme de robust ca de exemplu masina BR 100/250 R*.

Dotat pentru activitati mari

Masina de frecat – aspirat cu post de conducere B 140 R* este potrivita pentru piete mari si depozite datorita volumului ei mare. Manevrarea usoara este garantata datorita conceptului de operare EASY Operation.