transport

Pentru a livra curățenie.

În logistică este vorba despre timp și coordonare exactă. Nu trebuiesc uitate nici curățarea depozitului, autovehiculelor și birourilor. Aveți nevoie de soluții care să vă ajute să rezolvați această treabă repede și eficient. Aici intervine Kärcher – cu sisteme de înaltă capacitate de curățare, cea mai buna consiliere și service de calitate. Totul pentru a putea livra curătenie și a îndepărta murdăria.

Cele mai bune aparate de curatat pentru depozitul Dvs.

In logistica fluxul este mare – cu multa murdarie ca si rezultat. Resturi de la ambalaje, resturi de la hartie si uzura abraziva de la rotile masinilor de transport pot fi inlaturate rapid si fara probleme cu aparatele de frecat – aspirat, masini de maturat precum si aspiratoare umed – uscate de la Kärcher. Dimensiunile compacte ale masinilor sunt responsabile pentru o agilitate perfecta. La aceste aparate sunt multe variante, de la cele actionate cu baterii pana la cele cu cabina pentru sofer, care sunt responsabile pentru o ajustare optima la necesitatile Dvs.

Sigur in spatii stramte

Curatare fara probleme in coridoare stramte si printre regale inalte – nicio problema cu Kärcher. Aparate compate sunt responsabile pentru cea mai mare mobilitate si acoperisurile de protectie pentru siguranta necesara. Performanta mare de suprafata de pana la 12.000 m²/h si capacitate mare a bateriilor prelungesc intervalele de lucru.

Instalatii de transport

Instalatiile de transport sunt in continuu in miscare ducand astfel tot timpul la murdariri. Fie ca este vorba despre material de ambalare, de bucatele de hartie sau urme de la recipienti. Cu aparatele Kärcher, de exemplu aspiratoarele umed – uscate sau masinile de maturat sau cele de frecat – aspirat conduse manual, murdariile sunt inlaturate foarte rapid, inainte ca utilizarea sa fie intrerupta.

Depozite frigorifice

Zone igienice sensibile necesita o sfatuire optima si un plan sigur de curatare. Deoarece bacteriile, virusii si ciupercile se dezvolta peste tot. Kärcher ofera pentru aceste probleme aparate de curatare certificate HACCP precum si detergentii si solutiile de dezinfectare corespunzatoare. Solutia complete de la un singur furmizor.

Performanta mare pentru toate tipurile de vehicule comerciale.

Curatenie in parcul auto – ca transportul sa nu iasa din tact. Cu sisteme perfect puse la punct Kärcher ajuta la curatarea rapida, usoara si eficienta a vehiculelor comerciale. De exemplu cu aparatele Kärcher TB. Instalatia tip portal pentru un tranzit mare de vehicule. Pe deasupra Kärcher ofera instalatii mobile de spalat cu o perie, detergent potriviti si instalatii economice pentru prepararea apei. Kärcher
indeplineste toate cerintele.

Pentru parcuri auto mari, economic si eficient

Instalatia pentru intretinerea regulate a celor mai diferite tipuri de vehicule comerciale. Usor de utilizat, constructie modular, cu tehnica de incredere. Insalatia Kärcher TB – rapid, complet si eficient.

Usor, rapid si economic: instalatia de spalat cu o perie RBS 6000. Ea este condusa in jurul masinii iar peria rotativa indeparteaza murdaria de pe masina.

Pana in cel mai adanc detaliu

Curatarea zonelor cu acces foarte dificil: cu aparatele de curatat cu inalta presiune de la Kärcher sunt curatate cu usurinta pasajele rotilor, zonele de sub masina si zonele intermediare intre cabine si remorci.

Accesorii adecvate pentru fiecare utilizare

Cu accesorile de la Kärcher atingeti mai mult – de exemplu cu periile rotative pentru spalat. Actionat prin jetul de apa, indeparteaza fara probleme praful fin si filmul gri de pe toate suprafetele.

Performanta mare pe suprafete mari.

Zonele exterioare nu sunt expuse doar murdaririlor zilnice din firma ci sunt expuse si intemperiilor. Reziduuri de la vehicule, mizerie, praf, ploaie si zapada sunt indepartate usor cu aparatele performante de la Kärcher. Masinile de maturat cu post de conducere cu performanta mare de suprafata de 23.520 m²/ h curata aproape toate arelele fara problem – si cu aparatele de curatat cu inalta presiune si un debil al apei de pana la 1300 l / h este indepartat si cea mai dura murdarie rapid.

Suprafete exterioare

Pe suprafete mari curatenia este responsabila pentru siguranta necesara. Miscarile continue de material si influentele mediului solicita solutii de curatare rapide si eficiente.

Depozit de paleti

Atunci cand paletii trebuie transportati rapid si sigur ajuta drumurile curate. Deoarece fiecare murdarie reprezinta o piedica in procesele bine stabilite. Pentru un deposit exterior permanent curat sunt responsabile masinile de maturat de la Kärcher. Astfel curatarea este rapida, eficienta si comoda.

Rampa de incarcare

Traficul continuu, incarcarile si descarcarile – zona de incarcare este tot timpul in miscare. Astfel se aduna tot timpul mizerie. Un remediu rapid il ofera aparatele de curatat cu inalta presiune de la Kärcher. El indeparteaza si cele mai dure reziduri fara probleme pana in cele mai mici colturi si in cel mai scurt timp.

In cazul secial: solutiile Kärcher.

Kärcher ofera sisteme special pentru avioane, vapoare sau trenuri. Murdaria dura este imediat indepartata. De exemplu cu un sistem inovativ cu inalta presiune cu o presiune pana la 2,500 bar sau aparate cu gheata carbonica care sunt fine pe suprafete si dure cu mizeria.Cu Kärcher sunteti bine echipati chiar si in situatii extreme.

Curatarea vapoarelor si a containerelor

Fie ca este vorba de alge sau scoici pe vase sau containere murdare de pe vas – cu cea mai inalta presiune din seria UHP de la Kärcher curatati rapid vasele. Chiar si rugina poate fi inlaturata usor cu aparatele de curatare corespunzatoare cu duze special.

Decolare rapida

Si pentru avioane Kärcher ofera solutii innovative prin aparate pentru curatarea in detaliu atat exterioara cat si interioara – pentru a putea decola rapid.

Totul curat in tren

Transportul marfurilor solicita o varinata mare in tehnologiile de curatare – Kärcher le ofera. De la un aparat performant pana la un proces extrem de protectiv si pana la sisteme extreme de sigure, gasiti garantat toate solutiile pe care le doriti.

Curatenie in toate colurile si unghiurile.

O piata bine condusa este si o piata ingrijita, astfel clientii Dvs se vor simti bine. Kärcher ofera pentru toate domeniile si tipurile de suprafete, fie ca este vorba de gresie, mocheta sau parchet, solutia corecta si eficienta pentru curatare. Sistemul nostru, acordat de la masina, peste detergent si pana la serviciile alese de Dvs, garanteaza rezultate stralucitoare.Totul original. Totul de la un singur furnizor.