Redescoperă-ți casa!(2)-w400-h400

Cand ne gandim la curatenie, o asociem de cele mai multe ori cu mult efort, ustensile si aparate greoaie, oboseala si multa galagie.

Pentru ca tu sa te poti bucura de o curatenie asa cum iti doresti, specialistii in echipamente de curatenie Kärcher au creat K4 Silent Edition Home. Gratie sistemului de curatare cu apa sub presiune si a accesoriilor cu care este echipat, cu K4 Silent Edition iti redescoperi casa, lucrezi din placere, suprafetele sunt usor de curatat si te bucuri de rezultate impecabile obtinute rapid si fara efort.

Inovatia anului 2015, aparatul de curatat K4 Silent Edition Home curata nu doar murdaria ci si decibelii. Fie ca este vorba de curatenia interioara a casei, in curte sau pe terasa, mobilierul de gradina, pavajul, zidurile exterioare, gardul dar si masina, scuterul sau bicicleta, toate pot fi curatate usor si rapid cu un singur aparat.

Usor de manipulat si dotat cu un furtun flexibil cu sistem antirasucire, curatitorul cu apa sub presiune K4 Silent Edition Home este un aparat puternic, cu un motor cu durata de viata mare, racit cu apa ultra silentios, avand un zgomot cu 50% mai scazut fata de aparatele din aceeasi clasa de performanta. Iar la final, cand totul este gata, gratie dimensiunilor sale reduse, aparatul poate fi depozitat oriunde, chiar si in portbagajul unei masini, necesitand un spatiu redus.

Lucreaza silentions si bucura-te de rezultate surprinzatoare cu noul aparat de curatat K4 Silent Edition!