Produsele comercializate pe www.totalcleaningcenter.ro sunt livrate exclusiv in Romania.

Modalitati de livrare:

  • Curierat rapid
  • Ridicare de la sediu

Produsele comandate pe www.totalcleaningcenter.ro si care se afla pe stoc, sunt expediate in ordinea primirii comenzilor si vor fi livrate la adresa solicitata in termen de 48/72 h (exceptie facand sfarsitul de saptamana) de la momentul confirmarii telefonice a comenzii sau in maxim 15 zile lucratoare in functie de stoc si de termenele de livrare oferite de producator.

Daca in anumite situatii produsele solicitate nu se afla pe stoc, un consultant TCC va va comunica telefonic sau prin e-mail cel mai scurt timp in care va pot fi livrate produsele dorite.

Taxele de livrare:

Costul de expediere alĀ produselor se calculeaza dupa urmeaza: 14 lei pentru primul kg si 1 leu pentru fiecare kg suplimentar, in situatia in care destinatia livrarii se afla in aria de acoperire a firmei de curierat. Pentru localitatile care se afla in afara acestei arii, costurile cresc in functie de nr. de km suplimentari de la cea mai apropiata agentie teritoriala a curierului.

Incasarea banilor se va face de catre agentul de curierat care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus.

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon.