Firma noastra a fost onorata sa participe impreuna cu voluntarii, din cadrul proiectului “40 de zile pentru viata!”, la incheierea campaniei lor ce a unit aproximativ 50 de persoane, in acest proiect de restaurare a fatadei Clinicii Stanca, ce a fost vandalizata in timpul noptii de catre persoane necunoscute ce se opuneau cauzei PRO-VIATA.

 

Total Cleaning Center a organizat voluntarii prezenti prin reprezentantul nostru Potoroaca Madalin, pe tot parcursul proiectului, si impreuna au reusit ca intr-o singura zi sa zugraveasca cei aproximativ 500 de mp si apoi sa curete cu produse Karcher mizeria rezultata.

 

Cateva mentionari in presa gasiti aici si aici.

 

In continuare postam un scurt video cu procesul de renovare si unul cu lucrarea de curatare cu aparat de spalat cu presiune profesional HD 5/15 C cu sistemul de spumare si cel de curatat suprafete FRV 30.

 

Iar apoi o galerie foto care sa va transmita o mica parte din bucuria ce am resimtit-o impreuna cu voluntarii vazand cum frumusetea si eleganta iau locul mizeriei si murdariei.

 

Vizionare placuta.

 

 

P.S. Daca va doriti ca pe viitor sa fiti implicati in astfel de evenimente, cum ar fi cel din 6-7 Mai, Clean Cluj 2015, in care ne propunem ca impreuna cu 200 de voluntari sa curatam partile mai neglijate ale orasului va rugam nu ezitati sa ne contactati.