Fiind lider incontestabil pe plan mondial in industria curateniei, Karcher este unul dintre cei mai seriosi, inovativi si specializati jucatori de pe piata din Romania in domeniul aparatelor de curatenie, atat in domeniul casnic cat mai ales in cel profesional/industrial. Cu peste 300 de puncte de vanzare in Romania si doar un mic procent dintre acestea oferind si servicii de service, scopul nostru este sa oferim service de cea mai inalta calitate pentru aparatele aflate pe piata din Romania nu doar pentru cele comercializate de firma noastra. Scopul nostru este de a ridica nivelul de service al echipamentelor Karcher la cel mai inalt nivel posibil pentru Romnia. Pentru a atinge acest nivel compania TCC a investit considerabil in ultimii 5 ani in perfectionarea unor tehnicieni si a beneficiat de instruri profesionale din partea Karcher pe diferite clase de echipamente. Avand in urma 75 de ani experienta, filosofia Karcher de servicii, pe care si noi o impartasim, este sa stabilim parteneriate durabile cu clientii nostri, prin flexibilitatea si disponibilitatea noastra de a asculta, de a cauta cele mai bune solutii si de a le implementa in cel mai bun mod si cel mai scurt timp. Prin contractele noastre de service dorim sa optimizam eficienta si productivitatea prin reducerea oricarei perioade potentiale de nefunctionare si maximizarea avantajelor investitiei dumneavoastra.

Toate reparatiile se executa folosind doar piese de schimb originale si scule si dispozitive speciale. Dupa efectuarea reparatiilor, produsele sunt verificate si testate asa incat la iesirea din service clientul sa poata vedea aparatul functionand in parametri optimi. Reparatiile efectuate beneficiaza de garantie pentru piese si manopera conform legislatiei in vigoare.

Clientilor nostri putem sa le asiguram, pe langa activitatea de reparatii in garantie si post garantie, si activitatea de intretinere periodica planificata, in baza unui contract de service si conform specificatiilor prevazute in documentatia tehnica a echipamentelor si tinand cont de regimul de utilizare al aparatului. Aceste contracte de service sunt de mai multe feluri potrivindu-se exact nevoilor clientiilor nostri in functie de regimul de exploatare a aparatului, de tipul aparatului si de industria in care este folosit.

 

 In aceasta idee departamentul de service are o divizie separata care realizeaza si activitatea de service mobil prin echipele de interventii dedicate. Acestea intervin rapid si eficient pe santiere, chiar in mijlocul lucrarilor in cazul in care aparatele sunt la un alt punct de lucru separat de sediul firmei sau la sediul clientilor, fie cu programare in cazul contractelor mai sus mentionate prin care se efectueaza lucrarile de mentenanta sau reviziile periodice, fie la cerere in caz de avarie sau de functionare necorespunzatoare in cel mai scurt timp posibil. Binenteles ca clientii care au contact de service au intaietate fata de clientii care nu beneficiaza de un astfel de contract.

Pentru orice problema legata de repararea sau intretinerea echipamentelor si utilajelor dumneavoastra, adresati-va service-ului nostru; datele de contact fiind office@totalcleaningcenter.ro cu mentiunea “In atentia departamentului service” sau “Cerere intervetie service”. De asemenea ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon:0735.126.727 si 0735.886.618.